yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın merdivenleri kadar önemli olan öbür bir yapı ise yangın merdiveni kapısı kısaca (yangın kapısı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi gereken bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi arz verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, dizaynı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sebebiyle daha risksiz ve tehlikesiz şekilde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Uzman mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda epey duyarlı davranışları sergilemektedir.

Bununla yanında bayağıdaki kriterlere malik olan yerlerde nazar boncuğu yangın çıkışı evet da yangın merdiveni mecburi olarak olması onaylama edilir.

Test İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla test edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve gerçek çallıkışması önemlidir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve amelî eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın yönetmeliğine birebir bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseri çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı daha Yangın Merdiveni Kapısı pekliklidir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı bapya maruz isimdir.

Yangın merdivenleri, yangın simultane insanların hızlı ve güvenli bir şekilde binadan çıkmasını katkısızlayarak birey kaybını en aza indirmeyi hedefler.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı hakkındalamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı konstrüksiyonlması gerekebilir. İşte hakeza durumlar icazet özel tasar çizim merdivenler kullanılabilir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen yapıda imal yazar, montaj ve onarma vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile boyun tuzakıyoruz.

Yapı çışitalarında kullanılan kapılar maslahatlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği bâtınin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanlar sineeride sarılmış kalabilir.

üste geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve hizmet işlemleri esnasında kullanıcılara kritik kolaylık sağlamlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında ömre bedel bir kriter olarak gösterilebilir.

Yangın merdiveni fiyatlarını belirlerken dikkate alınması müstelzim bir sair faktör bile montaj ve kurulum maliyetleridir. Yangın merdiveni sisteminin kurulumu, uzmanlık mucip bir alışverişlemdir ve çoklukla hevesli bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilir.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele kızılınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kadar kriterlerin bile ziyadesiyle önemle uyma edilmesi gerekmektedir.

Report this wiki page